Wie zijn wij

Welkom op de pagina van groep 1/2/3!
Sinds dit schooljaar mogen wij de leerkrachten zijn van 2 groepen 1-2-3. Om ons heen hoorden wij wel eens twijfels wat betreft een groep kinderen die bestaat uit verschillende leeftijden. Kleuterleerkrachten zijn bang dat er te weinig tijd is voor spel. Groep 3 leerkrachten twijfelen of er wel genoeg rust heerst in de klas. Want het moet toch stil zijn om te kunnen leren lezen? Inmiddels zijn wij al enkele weken gestart en zijn wij als leerkrachten nog enthousiaster geworden. Het is mooi om te zien hoe kinderen met en van elkaar leren en dat je als twee leerkrachten samen kunt sparren over de vorderingen van de kinderen. Want je wil uiteindelijk dat elk kind kan groeien op de manier waarop dat het beste bij hem of haar past.

21.09.2020 Wij beginnen het nieuwe thema: En toen...
In een ijstijd, 150.000 jaar geleden, glijdt een steen vanuit het noorden naar Nederland. De reis duurt eeuwen, maar de steen is geduldig. Dan smelt het ijs. Boeren zetten de steen rechtop en krijgen er een band mee. Later komen er Romeinen, ridders en stedelingen voorbij. De tijd gaat steeds sneller. Wie kijkt er nog om naar de steen?

Wij zijn maandag 21 september op excursie geweest naar de hunebedden in Havelte. Een hele beleving voor de kinderen en een flinke stap terug in de tijd.
Leerkrachten

Media ICT Bekijk het laatste huiswerk & nieuws
Kindcentrum Willem Alexander biedt passend onderwijs
op de basisschool!